Meer dan 150 occasions op voorraad

Bekijk voorraad >

Masterservice

Advies
In het veld van de topautomobielen is het soms moeilijk de kwaliteit van het aanbod volledig in beeld te krijgen. Daarom geven wij graag advies en begeleiding, ook als de door u gewilde auto bij ons niet op voorraad is. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk.

Door middel van een zoekopdracht kunnen wij de perfecte auto voor u vinden die precies aan uw specificaties en verwachtingen voldoet. Wij doen dit door al uw wensen zo uitgebreid mogelijk in kaart te brengen en naar een gebruikte auto te zoeken zoals u dat bij een nieuwe zou doen.

 

Koopavond op afspraak
Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van onze koopavond op afspraak. Wij maken graag tijd voor u vrij. Dat kan op ieder moment dat het u schikt, ook buiten de reguliere openingstijden.

Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak. Wij zijn er voor u!

 

 

Haal- en brengservice
Wie volle tevredenheid wil bij zijn klanten moet investeren. Daarom hebben wij een vaste medewerker, Johan, voor onze haal- en brengservice. Het is onze overtuiging dat wie in ons segment voor mobiliteit kiest, ook de aandacht moet krijgen die daar bij past. Dus heeft uw auto periodiek onderhoud nodig, of wellicht een kleine reparatie, dan staan wij bij u op de stoep.

Wij halen de auto op een door u gewenst tijdstip en plaats op en bezorgen de auto daar ook weer terug. Dit kan bij uw woning zijn, maar ook bij uw bedrijf! Wij hebben bewust voor Johan als chauffeur gekozen. Binnen onze branche heeft hij een onkreukbare staat van dienst. Dat moet ook, want wij willen dat uw auto wordt behandeld zoals u er zelf ook mee omgaat; met respect.
Voor minder doen we het niet.

 

Social Media
Op onze facebook pagina vindt u ons aanbod in exclusieve auto’s, merchandising, nieuwsbrieven, foto’s van onze activiteiten en al het overige autonieuws. Ook bent u van ons gewend dat u onze nieuwsbrief per mail ontvangt, om u nog sneller op de hoogte te kunnen brengen van het laatste nieuws, plaatsen wij dit ook op onze facebookpagina.

Wilt u niets missen, meldt u dan aan www.facebook.com/wiggersmastercars
en Like onze pagina.

Ook is onze website gemakkelijk te bekijken vanaf smartphone of tablet en kunt u ook onze gratis app downloaden in de App Store. Zo staat u met een druk op de knop in onze showroom.

Ons Aanbod

Merk
Model
Brandstof
Transmissie

Het laatste nieuws

Vacature Senior verkoopadviseur

Het bedrijf: Wiggers Mastercars is een jong en dynamisch autobedrijf. Het houdt zich bezig met de in ...

Lees verder >> Meer nieuws