Wij zoeken een content marketeer!

Stop, zoek niet verder! Deze baan is jou op het lijf geschreven. Wiggers Mastercars zoekt namelijk een:

Content Marketeer (fulltime)

Ben jij een autoliefhebber pur sang en is online marketing en social marketing iets waar jij je dagelijks graag mee bezighoudt, dan komen we graag met jou in contact! Wat je bij ons precies mag gaan doen? Van alles. Van het creëren van mooie content voor onze website en social-mediakanalen tot het fotograferen van alle binnengekomen exclusieve auto’s. Ook maak jij er een sport van om Wiggers Mastercars online nóg beter vindbaar te maken en zijn je creatieve ideeën niet aan te slepen. Het klinkt misschien cliché: maar bij ons is geen dag hetzelfde.

Naast je passie voor (online) marketing is er nog iets waar jouw hart sneller van gaat kloppen: auto’s. En dan het liefst de modellen uit het exclusieve segment. Iedere dag doen waar je passie ligt, terwijl je achter je bureau uitkijkt op jouw droomauto’s? Dat is hoe een baan bij Wiggers Mastercars eruitziet. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en wordt gezien als een expert in jouw vakgebied. Klinkt als de ideale baan, toch?

Wie wij zoeken? Ten eerste iemand met een no-nonsense mentaliteit. Daarnaast ben je een harde werker met minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van marketing.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:
– Het beheren en verder uitbouwen van onze accounts op Instagram, YouTube, LinkedIn en Facebook, middels de juiste (strategische) content;
– Het fotograferen en het maken van video’s van alle binnenkomende auto’s;
– Het online presenteren van al onze auto’s en het uitlichten van onze poetsafdeling op onze website en socials;

Verder vinden we het belangrijk dat je:
– Ervaring hebt met het maken en bewerken van foto’s en video’s;
– De Nederlandse, Duitse en Engelse taal beheerst;
– Initiatiefrijk en leergierig bent en daarnaast van aanpakken houdt;
– Goed zelfstandig kunt werken;
– Over commercieel denkvermogen beschikt;
– Collegiaal, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid bent

Je dient in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Wij bieden jou:
– Een fulltimebaan (40 uur per week) verdeeld over 6 dagen. Welke dagen dit zijn wordt in overleg besproken,
– Passende arbeidsvoorwaarden bij opleiding en ervaring
– 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
– Een klein, hecht en gezellig team
– Een no-nonsense omgeving waarin alle deuren altijd openstaan
– Wekelijkse vrijmibo’s
– De kans om elke dag omringd te zijn door jouw droomauto(‘s)

Heb jij een passie voor exclusieve auto’s, stroomt de benzine spreekwoordelijk door jouw aderen en ben je er klaar voor om de online positie van Wiggers Mastercars verder te verbeteren, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Ben je geinteresseerd in deze baan, stuur dan je cv en bijbehorende motivatie naar m.wiggers@wiggersmastercars.nl. Heb je nog specifieke vragen? Mail dan ook gerust naar hetzelfde e-mailadres of bel naar 053-4319100. Langskomen mag natuurlijk ook.

(Wij stellen acquisitie niet op prijs)

Wiggers Mastercars is al 16 jaar actief in de exclusieve autobranche. Dynamisch, no- nonsense en klant- en servicegericht zijn woorden die ons typeren. Vanwege sterke groei en het verder uitbouwen van onze (online) zichtbaarheid zijn wij op zoek naar een content marketeer.