Aston Martin

Zoekfilter sluiten

Verwijder alle filters

Merk
Merk
Kleur
Transmissie
  • Automaat
  • Handgeschakeld
Brandstof
Carrosserie
Bouwjaar
Prijs
Kmstand
Energielabel
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Deel huidige selectie

Zoekfilter openen

Aston Martin specialist in Enschede

Wiggers Mastercars is dé Aston Martin specialist van Oost-Nederland. In onze showroom vind je verschillende, mooie Aston Martin Occasions. Het Engelse merk spreekt ons aan door zijn elegante verschijning, het is een echte wolf in schaapskleren! Onze voorraad van Aston Martin Occasions wisselt regelmatig. Daarom vind je altijd de mooiste Aston Martin’s in onze showroom. Naast dat wij Aston Martin specialist zijn bieden wij een groot scala aan andere exclusieve auto’s aan. De modellen van Aston Martin die wij aanbieden zijn o.a. de Vanquish, Vantage V8, Vantage V12, DB9, DBS, DB11, Rapide.  Om onze naam als Aston Martin specialist te rechtvaardigen, hebben we altijd een aantal Aston Martins in onze showroom te hebben staan. 

Waarom een Aston Martin?

Een Aston Martin is niet zomaar een ‘supercar’. Op het eerste oog ziet een Aston Martin er niet erg bijzonder uit. Maar schijn bedriegt, onder het de degelijke buitenkant schuilt een ware supercar. De atmosferische motoren die de auto aandrijft klinkt fenomenaal. De wel bekende V12 van Aston Martin schuilt onder de motorkap.  

Kies je voor Aston Martin, dan kies je voor exclusiviteit en vakmanschap. De auto’s van het Engelse merk wordt namelijk met de hand gebouwd. Erg bijzonder, want dit is één van de weinige merken die hedendaags haar auto’s op deze manier bouwt. Dat is de reden dat er jaarlijks minder wordt gefabriceerd dan de concurrentie. Als Aston Martin specialist zijn dagelijks bezig om de mooiste Aston Martins aan te bieden 

Hypercar 

De Aston Martin Valkyrie is allesbehalve een saaie auto. Deze zogeheten hypercar van Aston Martin laat menig hoofd omdraaien. Door zijn agressieve uiterlijk en het fenomenale geluid gaat het hart van een autofanaat iets sneller kloppen. Aston Martin bouwt slechts 150 van deze hypercars, twee daarvan bevinden zich in Nederland. 

De Aston Martin Valkyrie staat ook wel bekend als de F1-auto met APK-plicht. De auto wordt aangedreven door een 6,5-liter V12 gecombineerd met een elektromotor. Samen zijn zij goed voor maar liefst 1155 pk en 900 NM. De V12 is van Cosworth en kan tot 11.100(!) toeren p/m draaien. De Valkyrie is in samenwerking met Redbull racing ontwikkelt.  

Aan dit geweld hangt er een flink prijskaartje. Een Aston Martin Dealer verkoopt de Valkyrie voor een prijs van 3+ miljoen euro. In Nederland staat er nog maar één Valkyrie op kenteken. Iedere Aston Martin Dealer zou meer dan blij zijn om de Valkyrie aan te bieden. 

Aston Martin bij Wiggers 

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het verkopen en inkopen van exclusieve auto’s. Naast onze voorraad van exclusieve auto’s, kun je bij ons ook een zoekopdracht neerleggen. Het is net alsof je een nieuwe auto samenstelt, we inventariseren jouw eisen en specifieke wensen en gaan daarna opzoek in binnen- en buitenland. Mocht het zo zijn dat jouw auto geïmporteerd of geëxporteerd moet worden. Nemen wij deze taak volledig op ons. 

Wij blijven je graag de beste zorg bieden, nadat je eigenaar bent geworden van een prachtige auto. Wanneer jouw auto onderhoud nodig heeft zorgen wij desgewenst dat je auto opgehaald wordt. Door de erkende merkdealer onderhouden wordt, en weer gepoetst thuis wordt afgeleverd via onze haal en brengservice. 

Wij weten wat er nodig is om een auto uit het hoogste segment te onderhouden. Vandaar hebben wij ervoor gekozen om geen gebruik te maken van een eigen werkplaats. Als je zoveel verschillende merken aanbiedt, is het onmogelijk om van alle merken je kennis en specialisme op peil te houden. Wij weten wel waar uw auto het best terecht kan voor zijn onderhoudsbeurt, graag ontzorgen wij u in deze.  

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4319100 (Telefoon en WhatsApp) of mail naar: info@wiggersmastercars.nl 

Benieuwd naar onze voorraad Aston Martin ? Bekijk de verschillende modellen.

De Aston Martin Vanquish is een echte Britse cabrio. Onder de kap vind je de fenomenale V12. Je kan natuurlijk ook lekker cruisen met het dak eraf.