Wagenparkbeheer

Totaalpakket Wiggers Mastercars

Wij, van Wiggers Mastercars zijn naast het in- en verkopen van occasions uit het exclusieve segment ook gespecialiseerd in het inrichten van een wagenpark. Het wagenpark is het geheel aan voertuigen dat een onderneming in haar bezit heeft.

Wagenparkbeheer is een essentieel onderdeel van het runnen van een bedrijf met een wagenpark. Het betekent het beheer en onderhoud van de bedrijfsvoertuigen, waaronder regelmatige inspecties, reparaties en vervanging van onderdelen. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voertuigen betrouwbaar, efficiënt en veilig zijn, en om te voorkomen dat uw bedrijf stil komt te staan ​​door technische problemen.

Wanneer u als organisatie het wagenpark aan ons uitbesteed blijft u zowel economisch als juridisch eigenaar van het wagenpark, wij nemen alle werkzaamheden in handen. Door ons uitgebreide netwerk vaart u mee met onze voordelen. Gezamenlijk wordt gekeken naar het meest geschikte wagenpark voor uw onderneming, waardoor er zoveel mogelijk financiële voordelen behaald kunnen worden.

Uw visitekaartje op de wegen

Het inrichten van het wagenpark doen wij in uw gewenste stijl, de auto’s worden voorzien van belettering met uw bedrijfslogo. Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien! Laat staan hoeveel keer uw naam wordt gezien wanneer het héle wagenpark van uw bedrijf voorzien is van belettering. Hieronder vindt u enkele voordelen van deze vorm van reclame:

  1. Mobiele exposure: Met reclame op uw auto rijdt uw boodschap letterlijk door de straten. Dit betekent dat uw bedrijf of product zichtbaar is voor een groot publiek, zowel tijdens het rijden als op parkeerplaatsen.
  2. Lage kosten: In vergelijking met andere vormen van reclame, zoals print- en televisiereclame, is reclame op een auto relatief goedkoop. Bovendien is het eenmalige investering, omdat de vinylstickers op uw auto blijven zitten totdat u ze verwijdert.
  3. Meerwaarde voor uw bedrijf: Reclame op een auto geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en verhoogt de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw merk.
  4. Verhoogde betrokkenheid: Doordat mensen uw auto op straat zien rijden, zijn ze meer geneigd om naar uw boodschap te kijken dan wanneer ze een reclame zien op een verre televisiescherm.
  5. Targeted advertising: U kunt uw auto gericht inzetten voor reclame, bijvoorbeeld door de auto te parkeren in drukbezochte gebieden of door te rijden in gebieden waar uw doelgroep zich bevindt.

Brunen en Verian gingen u al voor!

,,Ja, daar zijn we natuurlijk heel trots op. Organisaties weten ons steeds vaker te vinden voor het regelen van hun wagenpark. We weten wat er in de markt speelt en hoe we voor iedere klant zoveel mogelijk kosten kunnen besparen.’’

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Doe uzelf en uw bedrijf een plezier en kies voor de expertise en betrouwbaarheid van ons team als uw wagenparkbeheerder. Of u nu één of honderd voertuigen heeft, wij bieden uitgebreide en professionele diensten om uw wagenpark efficiënt, veilig en betrouwbaar te houden. Neem contact op met ons voor meer informatie en om een ​​afspraak te maken voor een gratis beoordeling van uw wagenpark.

Neem vandaag nog contact met ons op! >>