Wagenparkbeheer

Totaalpakket Wiggers Mastercars

Wij, van Wiggers Mastercars zijn naast het in- en verkopen van occasions uit het exclusieve segment ook gespecialiseerd in het inrichten van een wagenpark. Het wagenpark is het geheel aan voertuigen dat een onderneming in haar bezit heeft.

Wanneer u als organisatie het wagenpark aan ons uitbesteed blijft u zowel economisch als juridisch eigenaar van het wagenpark, wij nemen alle werkzaamheden in handen. Door ons uitgebreide netwerk vaart u mee met onze voordelen. Gezamenlijk wordt gekeken naar het meest geschikte wagenpark voor uw onderneming, waardoor er zoveel mogelijk financiële voordelen behaald kunnen worden.

Uw visitekaartje op de wegen

Het inrichten van het wagenpark doen wij in uw gewenste stijl, de auto’s worden voorzien van belettering met uw bedrijfslogo. Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien! Laat staan hoeveel keer uw naam wordt gezien wanneer het héle wagenpark van uw bedrijf voorzien is van belettering.

Brunen en Verian gingen u al voor!

,,Ja, daar zijn we natuurlijk heel trots op. Organisaties weten ons steeds vaker te vinden voor het regelen van hun wagenpark. We weten wat er in de markt speelt en hoe we voor iedere klant zoveel mogelijk kosten kunnen besparen.’’

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?
Neem vandaag nog contact met ons op! >>