Over onze

Mastershine

Wiggers Mastershine

Onze voorraad auto’s staat altijd in topconditie in onze showroom.

Regelmatig vragen klanten of wij hun auto weer een behandeling kunnen geven, zodat deze weer als nieuw is.

Wiggers Mastershine: de exclusieve poetsservice die de auto bijkans weer als nieuw eruit laat zien. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste producten en vaardigheden om uw auto de optimale behandeling te geven.

Een poetsbeurt bij Wiggers Mastershine ‘ervaart’ uw auto als een ‘wellness-dag’. Niet overdreven want de auto wordt gewassen, gepeeld, geboend, gepoedeld en gescrubd… U krijgt uw auto als ‘herboren’ terug en beleeft het moment van de aflevering opnieuw.

De dag begint met wassen. Handmatig!! Dat kan niet op tegen borstels van de autowasserette, de borstels halen de wax-laag eraf en dat is niet de bedoeling. Na het wassen begint het polijsten, dat gebeurt in zeven stappen. En daarna de lakverzegeling.

Dat zorgt ervoor dat het water wordt afgestoten, en het beschermt de glans.
U kunt het vergelijken met blanke lak op een meubelstuk, het vult de poriën van het plaatwerk van de auto op. De auto kunt u daarna onder elke lamp zetten, en u ziet er geen krasje meer op.

Wiggers Mastershine - GlasCoating

Wiggers Mastershine

Eveneens voorzien wij regelmatig auto’s van een laag glascoating. Het is verstandig om uw auto te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Glascoating is hier een ideale oplossing voor. Door de hardheid van de glascoating wordt het lakoppervlak voorzien van een slijtvaste laag. Deze beschermt de lak tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij ook onder andere aan: chemicaliën, teer, boomhars en strooizout. In het meest extreme geval beschermt glascoating zelfs tegen krassen in het lakoppervlak. Dit komt omdat de glascoating de poriën van uw lak vult. Uw auto heeft hierdoor veel minder onderhoud nodig. Schoonmaken en schoonhouden wordt immers veel gemakkelijker wanneer een auto is voorzien van een laag glascoating.

Zie hier boven het verschil tussen lakoppervlaktes die wel en niet zijn voorzien van een glascoating.

Ook het onzichtbare deel van de auto, onder de motorkap, wordt niet vergeten, daar moet het net zo glimmen, als de motorkap zelf. En wij zijn pas tevreden als u bij het ophalen net zo staat te glimmen als de auto zelf.

Wat ook een feest is voor de eigenaar van de auto zijn de koplampen, deze geven na het polijsten veel meer licht en de auto is weer als nieuw, dit alles hoort gewoon bij de ‘wellness-behandeling’. Net zoals het impregneren van cabriodaken en het poetsen van de velgen aan de voor én achterkant; schade door een stoeprand wordt aangepakt en dat deukje van die rondslingerende winkelwagen wordt eruit gelepeld. En desgewenst brengen we steenslagfolie aan op de bumpers en of spiegelkappen.

Een dagje ‘wellness’ bij Wiggers Mastershine is een complete cosmetische behandeling voor uw jongensdroom. 

Okay, u bent de auto een dag kwijt (halen en brengen kan op verzoek ), maar de klanten staan versteld, ook als het om het interieur van de auto gaat: lederen stoelen worden verzorgd en gereinigd en waar nodig gerepareerd.

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar wat de ‘wellness-dag’ voor uw auto betekent. Afspraak maken >