Over onze

Masterservice

Advies
In het veld van de topautomobielen is het soms moeilijk de kwaliteit van het aanbod volledig in beeld te krijgen. Daarom geven wij graag advies en begeleiding, ook als de door u gewilde auto bij ons niet op voorraad is. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland.

Door middel van een zoekopdracht kunnen wij de perfecte auto voor u vinden die precies aan uw specificaties en verwachtingen voldoet. Wij doen dit door al uw wensen zo uitgebreid mogelijk in kaart te brengen en naar een gebruikte auto te zoeken zoals u dat bij een nieuwe zou doen.

Zoekopdracht plaatsen >>

Koopavond op afspraak
Wij maken graag tijd voor u vrij.
Daarom wordt er steeds meer gebruik gemaakt van onze koopavond op afspraak. Dat kan uiteraard op elk moment dat het u schikt, zowel binnen als buiten onze reguliere openingstijden.

Maak vandaag nog een afspraak en wij helpen u met alle plezier verder.

Masterservice

Haal- en brengservice
Wie tevreden klanten wil hebben, moet investeren. Daarom is Johan onze vaste medewerker voor de haal- en brengservice. Het is onze overtuiging dat wie in ons segment voor mobiliteit kiest, ook de aandacht moet krijgen die daarbij past. Dus heeft uw auto periodiek onderhoud nodig, of wellicht een kleine reparatie, dan staan wij bij u op de stoep.

U kiest het tijdstip en de plek, en wij halen uw auto op en brengen deze uiteraard ook weer terug. Of het nu bij uw woning of uw bedrijf is, voor ons is dit geen enkel probleem. Wij hebben bewust gekozen voor Johan als chauffeur. Binnen onze branche heeft hij een onkreukbare staat van dienst. Dat moet ook, want wij willen dat uw auto wordt behandeld zoals u er zelf ook mee omgaat: met respect. Voor minder doen we het niet.

Social Media
Op onze Facebookpagina vindt u ons aanbod in exclusieve auto’s, merchandising, nieuwsbrieven, foto’s van onze activiteiten en al het overige autonieuws. Ook bent u van ons gewend dat u onze nieuwsbrief per mail ontvangt. Om u nog sneller op de hoogte te kunnen brengen van het laatste nieuws, plaatsen wij deze berichten ook op Facebook.

Wilt u niets missen, volg ons dan en like onze pagina.

Ook is onze website gemakkelijk te bekijken vanaf uw smartphone of tablet en kunt u ook onze gratis app downloaden in de App Store.

Zo staat u met een druk op de knop in onze showroom.

Lamborghini Aventador Aflevering