Bentley

Zoekfilter sluiten

Verwijder alle filters

Merk
Merk
Kleur
Transmissie
  • Automaat
  • Handgeschakeld
Brandstof
Carrosserie
Bouwjaar
Prijs
Kmstand
Energielabel
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Deel huidige selectie

Zoekfilter openen

Bentley Occasion Enschede

Bentley werd in 1919 opgericht door Walter Bentley, samen met zijn broer Horace. Het merk kende gelijk enkele successen in de racewereld en werd bewierookt om de duurzaamheid en stevigheid van de auto’s. Deze rijke geschiedenis en de grote successen in de racesport hebben het merk een zeer exclusief label gegeven. Het merk is sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog in Crewe gevestigd. In dit stadje dat een uur van Manchester ligt worden de Bentleys geproduceerd in een gigantische fabriek.

Sinds 1998 maakt Bentley deel uit van de Volkswagen Group. Het bedrijf richt zich specifiek op de welvarende burger: van oudsher is het een populair merk bij grote ondernemers of leden van koninklijke families. Bentley richtte de Mulliner-afdeling in 2014 op om klanten de mogelijkheid te geven hun toch al bijzondere auto nóg unieker te maken. De hedendaagse Bentleys worden ontworpen door Andreas Mindt, hij is leider van de design-afdeling en stuurt hier 50 man aan. Zijn taak voor de komende jaren liegt er in ieder geval niet om. Bentley wil in 2030 namelijk volledig elektrisch zijn en dat gaat ongetwijfeld samen met een veranderende ontwerptaal. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Bentley was Mindt gedurende zes jaar hoofd van het exterieurontwerp bij Audi.

Een Bentley is een echte VIP auto. Een modern model van dit merk heeft echter een veel sportiever uiterlijk dan veel vergelijkbare merken zoals Rolls-Royce. Eén van de meest behaaglijke Bentley modellen die nu verkrijgbaar is, is de Continental GT. Ook heeft Bentley een SUV in haar gamma, de Bentayga. Bentley kent meer dan tweehonderd officieel dealers wereldwijd en ook in Nederland bestaan er 5 dealers. Wij van Wiggers Mastercars in Enschede voelen ons vereerd dat het ons gegund wordt om ook exclusieve Bentley occasions te mogen leveren. Ook kopen we graag u gebruikte Bentley in, zonder dat u perse klant bij ons hoeft te zijn.

Bent u opzoek naar een Bentley Occasion in Enschede ? Dan bent u bij Wiggers Mastercars aan het juiste adres. Bij ons kunt u een Bentley kopen en Leasen.

De bovenstaande Bentley occasions hebben wij momenteel op voorraad in onze vestiging in Enschede. Had u een ander model gewenst? Bij Wiggers Mastercars gaan wij altijd voor u opzoek naar die ene exacte uitvoering.

Hieronder alle Bentley modellen op een rijtje:
Bentley Continental GT, Bentley Bentayga, Bentley Mulsanne, Bentley Flying Spur, Bentley Azure, Bentley Bacalar