Wiggers Mastercars

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s uit het exclusieve segment.
Natuurlijk hebben wij een voorraad exclusieve auto’s, maar een groot gedeelte van onze afzet komt ook voort uit zoekopdrachten.
Bij zoekopdrachten is het net of wij samen met u uw nieuwe auto samenstellen.. Al uw specifieke wensen en eisen komen aan bod .
Bij ons wordt u voorzien van een eerlijk en gedegen merkonafhankelijk aankoopadvies.

Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange kennis en ervaring in de markt van exclusieve auto’s kunnen wij onze relaties heel gericht van dienst zijn en adviseren wij hen bij de aanschaf van hun nieuwe auto. Dit doen wij door de volledige bemiddeling op ons te nemen; ook als het gaat om de verkoop van de auto.

Ons netwerk beperkt zich niet alleen tot Nederland, maar tot ver daarbuiten. Hiermee vereenvoudigen wij het voor onze klanten wanneer het aankomt op het importeren of exporteren van de gewenste auto.
Wij bekijken wat voor u de beste en meest voordelige manier van importeren is.
De handelingen die hier mee gemoeid gaan, nemen wij volledig op ons. Wij zorgen dat onze relaties er geen omkijken naar hebben en weet u waar u aan toe bent. Het wordt allemaal van A tot Z voor u geregeld.

Voor ons komt er iets meer bij kijken voordat uw auto afleveringsklaar is en de weg op mag. Bijvoorbeeld de vragen “Hoe gaat u de auto registreren? Gaat u de auto zakelijk rijden, of wellicht privé? Wat is voor u persoonlijk de beste optie?”
Wij voorzien u graag van een gedegen en professioneel fiscaal advies op maat. Hierin gaan wij vaak verder, dan uw eigen accountant wellicht zou doen. Ook adviseren wij u graag bij de juiste manier van financieren.

Is het verstandig om de auto bij zakelijke aanschaf wel op de balans te zetten ( Financial lease )? Of is het voordeel groter om de auto juist niet op de balans te zetten (Operational lease)?

U beslist natuurlijk, maar we kunnen u wel een heel eind op weg helpen.
Wij helpen u met de kennis, die wij samen met onze fiscale adviseurs, in huis hebben m.b.t. wagenparkbeheer, om dit op een voor u fiscaal en financieel voordelige manier te realiseren en te behouden. Hierin spreken we ons netwerk aan, om voor u duizenden euro’s te kunnen besparen.
Uiteraard rekenen wij u graag voor hoe u tot deze besparingen kunt komen.

Verzekering is ook een belangrijk aspect, want hoe verzekert u uw droomauto?
Ook in verzekeringen beschikken wij over het juiste netwerk en kunnen wij u een verzekering op maat aanbieden. Vaak worden er allerlei beveiligingseisen gesteld, maar dit blijkt niet altijd noodzakelijk te zijn . In sommige situaties moet ook een taxatierapport worden afgegeven door een erkend taxateur.
Het zijn vaak aspecten die vergeten worden, maar zonder deze zaken is het in veel gevallen ook mogelijk uw exclusieve auto goed te verzekeren.

De zorg die wij u kunnen blijven bieden, nadat u eenmaal eigenaar bent en de auto in uw bezit heeft, is voor ons ontzettend belangrijk.
Wanneer u auto het benodigde onderhoud nodig heeft zorgen wij desgewenst dat uw auto opgehaald wordt, keurig door de erkende merkdealer onderhouden wordt, en ook weer gepoetst thuis word afgeleverd via onze Haal en brengservice.

Door uw auto volgens fabrieksschema te laten onderhouden verlengt u de levensduur van uw droomauto.
Wij hebben er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van een eigen werkplaats.
Wanneer je zoveel verschillende merken in huis hebt, is het onmogelijk om van alle merken je kennis en specialisme op peil te houden. Wel hebben wij de kennis waar uw auto het beste op zijn plek is betreft onderhoud. Graag ontzorgen wij u in deze.

Schadeherstel behoort ook tot de mogelijkheden. Of dit nu een grote of kleine schade is, wij gaan daar uiterst secuur mee om en kunnen zorgen dat de auto weer in oorspronkelijke staat bij u terug keert .

Als exclusieve aanvulling op ons totaal pakket zijn wij een paar jaar geleden een eigen poetsafdeling gestart: Wiggersmastershine.
Vaak kregen wij de vraag of men de auto bij ons kon laten poetsen.
Er is tenslotte niets mooiers om uw auto de afleveringspoetsbeurt op nieuw te laten beleven.
Wij bieden die mogelijkheid om uw auto een heuse wellnessdag te geven.
Uw auto word dan van top tot teen onder handen genomen, zoals elke auto voor de aflevering nog door onze poetsafdeling in de watten word gelegd.
Dit is niet alleen een uitkomst voor uw auto, maar u als eigenaar zult uw jongensdroom in zijn oorspronkelijke staat zien terug keren en het moment van aflevering opnieuw beleven.

Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend en hebben koopavond op afspraak.

Wiggers Mastercars - Avondfoto

Dus……
Leuker kunnen we het wél maken!