Wiggers Mastercars

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s uit het exclusieve segment.
Natuurlijk hebben wij een voorraad exclusieve auto’s, maar een groot gedeelte van onze afzet komt voort uit zoekopdrachten.
Bij zoekopdrachten stellen wij net zoals bij een nieuwe auto, gezamenlijk uw droomauto samen. Al uw specifieke wensen en eisen komen aanbod en zo ontstaat er een zoekopdracht die precies aan al uw wensen voldoet.
Weet u precies wat u zoekt? Of heeft u juist hulp nodig? Wij staan voor u klaar. Bij ons wordt u voorzien van een eerlijk en gedegen merkonafhankelijk aankoopadvies.

Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange kennis en ervaring in de markt van exclusieve auto’s kunnen wij onze relaties heel gericht van dienst zijn en adviseren wij hen bij de aanschaf van hun nieuwe auto. Dit doen wij door de volledige bemiddeling op ons te nemen; ook als het gaat om de verkoop van uw auto.

Ons netwerk beperkt zich niet alleen tot Nederland, maar ook tot ver daarbuiten. Hiermee vereenvoudigen wij het voor onze klanten wanneer het aankomt op het importeren of exporteren van een gewenste auto.
Wij bekijken wat voor u de meest voordelige en beste manier van importeren is. De handelingen die hiermee gemoeid gaan, nemen wij volledig op ons. Het wordt allemaal van A tot Z voor u geregeld.

Er komt vaak meer bij kijken voordat uw auto afleveringsklaar is. Bijvoorbeeld de vragen “Hoe gaat u de auto registreren? Gaat u de auto zakelijk rijden, of wellicht privé? Wat is voor u persoonlijk de beste optie?”
Wij voorzien u graag van een gedegen en professioneel fiscaal advies op maat. Hierin gaan wij vaak verder dan uw eigen accountant wellicht zou doen. Ook adviseren wij u graag bij de juiste manier van financieren. Is het verstandig om de auto bij zakelijke aanschaf op de balans te zetten ( Financial lease )? Of is het voordeel groter om de auto juist niet op de balans te zetten (Operational lease)?

Daarnaast helpen wij bedrijven in het ontzorgen van het wagenparkbeheer, hierdoor heeft u als ondernemer geen omkijken meer naar het wagenpark en kunt u zich volledig richten op uw onderneming. Dit doen we niet alleen op financieel gebied, maar ook op gebied van onderhoud, schade en reparaties, verzekeringen, wrappen van auto’s, personeelswisseling in uw bedrijf en nog veel meer.
Maar natuurlijk het belangrijkste aspect: wij helpen u met de kennis, die wij samen met onze fiscale adviseurs, in huis hebben met betrekking tot het wagenparkbeheer, om dit op een voor u fiscaal en financieel voordelige manier te realiseren en te behouden. Hierin spreken we ons netwerk aan, om voor u duizenden euro’s te kunnen besparen. Uiteraard rekenen wij u graag voor hoe u tot deze besparingen kunt komen.
Lees hier meer over wagenparkbeheer

De auto verzekering is ook een belangrijk aspect, want hoe verzekert u uw droomauto?
Ook als het om verzekeren van uw auto gaat beschikken wij over het juiste netwerk en kunnen wij u een verzekering op maat aanbieden. Vaak worden er allerlei beveiligingseisen gesteld en in sommige situaties moet ook een taxatierapport worden afgegeven door een erkend taxateur.
Het zijn vaak aspecten die vergeten worden, maar wist u dat zonder deze zaken het in veel gevallen ook mogelijk uw exclusieve auto goed te verzekeren?

Behoud uw auto in topstaat.
De zorg die wij u kunnen blijven bieden, nadat u eenmaal eigenaar bent geworden van uw droomauto, is voor ons ontzettend belangrijk. Wanneer uw auto het benodigde onderhoud nodig heeft zorgen wij desgewenst dat uw auto opgehaald wordt, keurig door de erkende merkdealer onderhouden wordt, en ook weer gepoetst thuis wordt afgeleverd via onze haal en brengservice.
Door uw auto volgens fabrieksschema te laten onderhouden verlengt u de levensduur van uw droomauto. Wij bieden de mogelijkheid uw auto naar wens te onderhouden, dit doen wij altijd in overleg met u. Wilt u uw droomauto dealer onderhouden of wilt u dit liever door een specialist laten doen? Samen met u kiezen wij voor de juiste partij, en ontzorgen wij dit volledig.

Schadeherstel behoort ook tot de mogelijkheden. Of dit nu een grote of kleine schade is, wij gaan daar uiterst secuur mee om en kunnen zorgen dat de auto weer in oorspronkelijke staat bij u terugkeert .

Als exclusieve aanvulling op ons totaalpakket zijn wij een paar jaar geleden een eigen poetsafdeling gestart: Wiggersmastershine.
Vaak kregen wij de vraag of men de auto bij ons kon laten poetsen. Er is tenslotte niets mooiers om uw auto de afleveringspoetsbeurt op nieuw te laten beleven. Wij bieden de mogelijkheid om uw auto een heuse wellnessdag te geven.
Uw auto wordt dan van top tot teen onderhanden genomen, zoals elke auto voor de aflevering nog door onze poetsafdeling in de watten wordt gelegd. Dit is niet alleen een uitkomst voor uw auto, maar u als eigenaar zult uw jongensdroom in zijn oorspronkelijke staat zien terugkeren en het moment van aflevering opnieuw beleven.

Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend en hebben koopavond op afspraak.

Wiggers Mastercars - Avondfoto

Dus……
Leuker kunnen we het wél maken!