Onze merken

Land Rover

Hét vertrouwde adres voor Land Rover

Wiggers Mastercars in Enschede is al 15 jaar hét vertrouwde adres voor liefhebbers van luxe en exclusieve auto’s en staat vooral ook bekend als leverancier van de mooiste Land Rovers die in Twente rondrijden. Het is dan ook niet vreemd dat sinds de dealer in Enschede haar deuren sloot, de Land Rover-rijders naar Wiggers Mastercars gaan om er te zoeken naar een nieuwe of jong gebruikte Land Rover. Heel begrijpelijk natuurlijk, want we hebben er altijd voldoende op voorraad. En als de gewenste uitvoering er niet tussen staat, dan gaan we voor onze klanten op zoek naar hun ideale auto. Vooral het afgelopen jaar is de vraag naar Land Rovers sterk gestegen. Dat merken wij ook. Soms denken we wel eens dat we de nieuwe Land Rover-specialist van Enschede zijn.

Wiggers Mastercars - Land Rover

Als wij bij Wiggers aan Land Rover denken, dan denken wij aan passie en emotie. Niet vreemd natuurlijk, want wie dit merk bekijkt, kan niet anders dan er enthousiast over worden. Over de statuur, de grandeur en de stoerheid. De uitstraling van dit klasse-merk passen uitstekend in ons assortiment. Wij stoppen dit niet onder stoelen of banken, maar geven de auto’s de prominente plek die ze verdienen. Daarnaast zijn we zeer actief en gedreven op het gebied van inkoop, verkoop en service van dit prachtige merk.

Service
Omdat service minstens zo belangrijk is als een correcte verkoop, bieden wij ook op het gebied van aftersales een totaal pakket aan. Wij gaan het allemaal voor u regelen, zodat u goed, snel en het beste uit bent. Daarbij hoort ook onze haal- en brengservice. Dankzij ons grote netwerk en fiscale adviezen, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Wiggers Mastercars - Land Rover

Wiggers Mastercars - Land Rover