Onze merken

Mercedes Benz

Mercedes Benz is een Duitse fabrikant van luxueuze personenauto’s, vrachtwagens, bestelbusjes, stadsbussen en touringcars. Het merk maakt deel uit van Daimler AG, een van de grootste spelers op de wereldwijde automarkt. Het bedrijf is in 1926 ontstaan uit een fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en Benz & Cie. van Carl Benz.

Het hoofdkantoor is gelegen in Stuttgart, Duitsland. De luxe personenauto’s staan bekend om hun goede kwaliteit en luxe design, wat onderstreept wordt door de slogan van Mercedes, ‘The Best or Nothing’. Uitvinder Carl Benz bouwde de allereerste auto, of beter gezegd ‘motorwagen’ in 1885. In 1886 werd deze gepatenteerd en uitvoerig getest in Mannheim.

Kwaliteit staat bij Mercedes zeer hoog in het vaandel en wordt bevestigd door onafhankelijke kwaliteitstesten, waarbij het merk steevast bovengemiddeld scoort. Ook blijkt uit cijfers dat wagens van Mercedes zeer weinig worden teruggeroepen om technische mankementen op te lossen. Mercedes Benz heeft een zeer breed scala aan modellen, elke soort auto is eigenlijk wel beschikbaar.

Al sinds medio 2008 is Gordon Wagener het hoofd van de designafdeling van Daimler AG. Ook hiervoor deed hij al de styling voor Mercedes. Nederland kent maar liefst 66 officieel Mercedes dealers. Om nog een schepje op de sportiviteit van de auto’s te doen kunnen kopers kiezen voor een AMG pakket. Met motorische en optische upgrades wordt de Mercedes ten behoeve van autosport geoptimaliseerd. Ook kunt u naar Brabus in Bottrop gaan, een tuning bedrijf dat auto’s van Mercedes modificeert.

Wij van Wiggers Mastercars in Enschede zijn trots dat we klanten mogen verblijden met de prachtige auto’s van Mercedes. Tevens leveren we regelmatig bestelbussen van dit merk. Wist u dat we ook uw gebruikte Mercedes graag inkopen?

Wij hebben de bovenstaande Mercedes modellen op voorraad staan. Staat uw gewenste model er niet tussen? Bij Wiggers Mastercars gaan wij altijd voor u opzoek naar die ene exacte uitvoering. U kunt bij ons een Mercedes leasen.

Het eerdergenoemde brede scala aan modellen bestaat uit:

Mercedes A-klasse met als topmodel de Mercedes A45 AMG S
Mercedes B-klasse
Mercedes C-klasse met als topmodel de Mercedes C63 AMG
Mercedes E-klasse met als topmodel de Mercedes E63 AMG
Mercedes G-klasse met als topmodel de Mercedes G65 AMG
Mercedes S-klasse met als topmodel de Mercedes S63 AMG
Mercedes SLR
Mercedes ML63 AMG
Mercedes GLS 63 AMG
Mercedes GLE 63 AMG
Mercedes Maybach
Mercedes Brabus