Onze merken

Porsche

De ware beleving met Porsche

Wie een fijne sportwagen zoekt, kiest al snel voor Porsche. Voor ons is Porsche een prominent merk, dat wij op handen dragen. Of het nu om een Boxster, 911 of Cayenne gaat, wij zoek voor onze klanten het juiste model met de meest passende uitvoering. We hebben natuurlijk altijd een mooie voorraad staan, maar steeds vaker vinden wij de ene speciale uitvoering waar de klant naar zoekt.

Wiggers Mastercars - Porsche

Na een zoekopdracht streven wij ernaar binnen twee weken toch een auto gevonden te hebben. Daarbij zoeken we niet per se naar de goedkoopste, maar wel naar de beste auto. Voor ons is de zoektocht naar de juiste auto een sport.

Dankzij ons grote netwerk in binnen- en buitenland kunnen wij de wensen van onze klanten altijd goedkoper vervullen dan een reguliere dealer. Daarbij zorgen we ervoor dat de auto in topconditie wordt afgeleverd. Bij ons hoeft een auto dan ook vrijwel nooit terug voor garantie. Daardoor hebben we de afgelopen jaren flink wat vertrouwen in onze aftersales opgebouwd. Het is natuurlijk ook bijzonder prettig als je net een oude jongensdroom hebt vervuld en merkt dat je investering in topconditie is.

Zo verkopen we steeds een eerlijk verhaal.

“Wij vinden het erg fijn dat het ons gegund wordt Porsches te verkopen”

Trouw
Wij vinden het erg fijn dat wij ook dit merk verkopen. Elk jaar opnieuw weten we er toch zo’n vijftig stuks af te leveren. Dat lukt ons ook omdat we onze klanten blijven ontzorgen. Dat betekent dat we hun auto’s halen en brengen als ze een beurt nodig hebben.

Ook zoeken we uit bij welke dealer de auto het snelst zijn onderhoud kant krijgen en waar onze klant het beste af is. Dat klinkt misschien raar, maar doordat wij zoveel Porsches aanbieden voor onderhoud, weten we precies bij welke dealer we het best geholpen kunnen worden.

En omdat we zoveel werk voor onze klanten verzetten, blijven ze ons jaren trouw.

Rijker uitgerust
Veel van onze klanten kopen graag een jong gebruikte Porsche, omdat er al flink op afgeschreven is, maar ze nog wel kunnen terugvallen op de fabrieksgarantie. Speciaal voor die mensen zoeken we dan zogenoemde “company cars” of “Jahreswagens”; auto’s die door de fabrieksmedewerkers maar kort zijn bereden en daardoor weinig kilometers op de teller hebben.

Vaak komen deze jonge auto’s uit Duitsland, waar ze in de regel voor minder geld rijker zijn uitgerust met accessoires en sterkere motoren hebben.

Daarnaast kiezen we een gunstige BPM-importregeling, waardoor we de prijs laag weten te houden. Omdat wij er na aanschaf voor zorgen dat de auto’s bij een dealer onderhouden worden, kunnen onze klanten altijd terugvallen op eventuele terugroep- of coulanceregelingen.

Juist de mensen die een Porsche rijden, zien graag dat hun auto volgens de voorschriften wordt onderhouden.
Dankzij de expertise van onze aftersales medewerkers, maken we dat mogelijk.