‘Doe maar 80 auto’s…’!

Onlangs kregen wij opnieuw de opdracht om het wagenpark van een landelijke organisatie te verzorgen. Omdat we graag maatwerk leveren, hebben we maandenlang onderzoek gedaan naar passende financiële en fiscale voordelen voor deze organisatie. We kwamen tot de conclusie dat de Toyota Aygo het beste past bij dit bedrijf. En niet 1, maar 80! Een fijn idee dat medewerkers straks weer veilig de weg op kunnen.

Ook grote organisaties als Brünen, BTK Kraamzorg, Thuisgenoten en Vérian hebben wij eerder al blij gemaakt met onze expertise en ons netwerk. Hier plukken ze nog steeds volop de voordelen van. We zijn er iedere keer weer trots op dat bedrijven ons via mond-tot-mondreclame weten te vinden!

Een wagenpark is voor een organisatie vaak een flinke kostenpost. Het vergt kennis en ervaring om dit zo goed en slim mogelijk in te richten. Bij ons is het al jaren een onderdeel van onze bedrijfsvoering, waarbij we het operationele deel van het proces voor onze rekening nemen. Zo hoeft de klant zich nergens druk om te maken en kan hij zich volledig focussen op de bedrijfsactiviteiten.

Wilt u weten wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen? Neem dan contact op via: 053 – 4319100.