Welkom Thijs Kemperink!

Of hij net zoveel kennis heeft van auto’s als Marcel? Waarschijnlijk niet. Of Marcel het voor elkaar krijgt om avond in avond uit volle zalen te trekken? Neuh. Maar dat ze goed bij elkaar passen, staat als een paal boven water. Waarom? Simpel. Net als ons houdt cabaretier Thijs Kemperink van mensen, is-ie trots op zijn Twentse roots en is het een man die dicht bij zichzelf blijft. Een samenwerking tussen deze verhalenverteller en Wiggers was daarom natuurlijk een kwestie van tijd!

Welkom Thijs Kemperink!

En u raadt het al…dit moment is nu aangebroken. De winterstop is eindelijk voorbij en het Formule 1-seizoen staat op het punt om te beginnen. Voor Thijs aanleiding om voor aanvang van ieder raceweekend een geestige en treffende F1 column de wereld in te gooien. Hiervoor zocht de Albergenaar naar mooie locaties en bolides om zijn verhaal kracht bij te zetten. Of Wiggers hieraan wilde meewerken? Overbodige vraag. Natuurlijk willen we dat! Max toespreken vanuit een Ferrari California werkt nu eenmaal een stuk lekkerder dan vanaf de bank in zijn huiskamer.

Bent u er klaar voor? Want morgenvroeg (17 maart) start stipt om 6.10 uur de eerste race van het seizoen: de Grand Prix van Australië. Thijs neemt in zijn eerste video Max’ huwelijk met Honda onder de loep en geeft hem ook nog even drie racetips. Dat de coureur morgen hoger eindigt dan de zesde plek die hij vorig jaar in Melbourne pakte, is met de adviezen van Thijs natuurlijk een uitgemaakte zaak.