15 Jaar Wiggers Mastercars

Wiggers Mastercars is al 15 jaar hét adres waar we jongensdromen vervullen: 1.100 vierkante meter gekoesterde passie, vol exclusieve paradepaardjes.

De afgelopen 15 jaar wisselden goede en minder goede periodes elkaar af, maar inmiddels mogen we met trots zeggen dat Wiggers Mastercars een begrip is in Twente, maar ook ver daarbuiten.

Op 7 april 2006 werden de deuren van Wiggers Mastercars voor het eerst geopend. Klaar voor de nieuwe stap en een prachtige uitdaging! Precies 15 jaar later staan we nog steeds voor u klaar met inmiddels een voltallig Masterteam en een nog steeds prachtig gevulde showroom.

Naast het helpen van consumenten begeven we ons ook op de zakelijke markt. We beheren wagenparken van diverse bedrijven en gaan ook op dat gebied qua service erg ver.

Als exclusieve aanvulling op ons totaal pakket zijn wij een paar jaar geleden een eigen poetsafdeling gestart: Wiggers Mastershine.

Kortom: Voor u brengen we elke wens en zoekopdracht in vervulling.

Hieronder een videocompilatie van de meest memorabele momenten die zijn vastgelegd de afgelopen 15 jaar. Deze blijven we koesteren en smaken naar meer.

Kijk & Geniet!