De nieuwe auto’s van BTK Kraamzorg Twente

Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van BTK kraamzorg hun cliënten zo snel en veilig mogelijk kunnen bereiken, werd het tijd voor een reeks nieuwe auto’s. Zes sneeuwwitte Suzuki Celerio’s, om precies te zijn. Eind oktober was het tijd voor de sleuteloverdracht. Na wat uitleg over alle ins en outs van de auto’s kon iedereen de weg op!

BTK Kraamzorg Twente

Wagenparkbemiddeling 
We zijn trots dat de kraamzorg tak van BTK ons heeft gevraagd het nieuwe wagenpark tot in de puntjes voor hen te verzorgen. Wiggers heeft het hele traject op zich genomen en zoveel mogelijk financiële voordelen behaald voor de Twente organisatie, die vestigingen heeft in Almelo, Borne, Delden, Hengelo en Oldenzaal.

Een wagenpark is vaak een flinke kostenpost voor een bedrijf. Het vergt kennis en ervaring om dit zo goed en slim mogelijk in te richten. Bij Wiggers Mastercars is het al jaren een onderdeel van onze bedrijfsvoering waarbij we het operationele deel van het proces voor onze rekening nemen. Zo hoeft de klant zich nergens druk om te maken en kan-ie zich volledig focussen op de bedrijfsactiviteiten.

We wensen BTK Kraamzorg heel veel plezier met hun nieuwe aanwinsten!