Magda Evers

Magda Evers, directeur Marquette Detachering:

“Alles moet snel en flexibel zijn…”

Magda Evers, 42 jaar en geboren in Poznan, Polen. “Als mensen mij vragen om wat over mezelf te vertellen vind ik het moeilijk om hierover wat te zeggen. Ik ben opgegroeid in Polen en heb daar ook gestudeerd. Door mijn ervaringen ben ik erachter gekomen dat het leven vol verassingen zit, want ik ben uiteindelijk heel wat anders gaan doen dan waar ik voor gestudeerd heb. Daarnaast ben ik in Nederland komen te wonen, iets wat ik vooraf nooit gepland zou hebben, maar de toekomst kan men niet voorspellen en dat is wat het leven ook zo mooi maakt. Ik woon inmiddels al ruim 17 jaar in Nederland en hoewel ik nog steeds niet kan wennen aan het regenachtige klimaat, heb ik het hier prima naar mijn zin met mijn familie en vrienden.”

Magda Evers - Marquette

“Ik ben al enige tijd samen met mijn man eigenaar van Marquette Detachering We zijn 7 jaar geleden begonnen met Marquette Detachering. Het bedrijf telt inmiddels ruim 300 medewerkers. Marquette detacheert hoofdzakelijk Poolse vakmensen in de metaalsector, maar naast Polen hebben wij ook Nederlanders, Tsjechen, Hongaren en Spanjaarden (een multicultureel bedrijf). Dit komt omdat in Nederland de handjes ontbreken om dit werk te doen. Wij proberen waar het kan Nederlanders te leveren, maar dat lukt niet altijd. Naast de metaalsector bedienen we waar nodig ook bedrijven buiten deze branche, zoals bedrijven in de kartonnage, kunststof en overige productie. Onze buitenlandse werknemers verblijven onder andere op ons villapark. Marquette zit voornamelijk in Twente en onze doelstelling is ook om dit te behouden, zodat de goede contacten en binding met de klanten blijft.

Onze doelstelling is immers om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Een tijdje terug zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie op het bedrijvenpark Twente in Almelo. Hier willen we ruimte creëren om cursussen en opleidingen mogelijk te maken.”

” Dit wordt in samenwerking met het ROC gedaan en bestaat uit onder andere lascursussen, computercursussenen verschillende opleidingscursussenvoor zowel Nederlanders als Polen. Daarnaast zijn we begonnen met Marquette Projecten. Deze tak van ons bedrijf houdt zich bezig met allerlei projecten, zoals schilder- of bouwprojecten. Wij houden ons als Marquette Detachering vooral bezig met de wensen van deklant en wij zetten ons hard in om deze wensen zo goed mogelijk in te vullen. Dit betekent dat er soms snel geschakeld moet worden, maar net zoals mijn snelle Audi kunnen wij dat prima aan. Daarnaastzijn wij bijna altijd bereikbaar om de klantvan goed personeel te voorzien, de Q van Marquette staat immers voor Quality! Wat dat betreft past Marcel met Wiggers Mastercars goed bij mij en mijn visie. Snel schakelen heeft Marcel namelijk laten zien toen ik een nieuwe auto wilde kopen. Ik had met Marcel even een gesprek over een nieuwe Audi A5 Cabrio en twee dagen later kreeg ik al een telefoontje en stond de nieuwe A5 al klaar! De sportieve Audi brengt mij snel van bedrijf naar bedrijfen voldoet precies aan de eisen die ik stel aan de auto, mijn bedrijf en mezelf: alles moet snel en flexibel zijn, daarnaast strak en mooi en natuurlijk niet te vergeten… er moet een beetje pit in zitten.”

Een paar vragen aan Magda Evers:

Welke auto reed je voor deze Audi A5 Cabrio?
A4 cabrio en daarvoor TT Cabrio.

Waarom wist je zo zeker dat het een Audi A5 Cabrio moest worden?
Omdat ik een Audifreak ben en mijn droomauto – AstonMartin DBS – is mij nog iets te duur!

Wat is het nou het cruciale verschil tussen mannen en vrouwen die een auto kopen denk je?
Ik denk dat de mannen meer kikken op vermogen onder de motorkap,dus PK’s, en grote velgen. Voor vrouwen is uitstraling belangrijk (dus schoonheid,lijn), daarnaast juiste kleur, functionaliteit (dat de auto makkelijk is om in te rijdenen parkeren in de parkeergarage bijvoorbeeld). Een te grote auto is ook niets voorde echte vrouw: bijvoorbeeld de Q7 van mijn man rijdt super op de autobaan, maar in de parkeergarage past hij gewoon niet!

Wat is het allermooiste van jouw Audi A5 Cabrio?
Alles, hij is gewoon een beauty! Nee wacht even, het mooiste is dat als ik bij de auto kom hij vanzelf open gaat, ik hoef geen uur de sleutel in mijn tas tezoeken … ha ha.