Roy de Paauw

Roy de Paauw is zeer tevreden over de totaal- dienstverlening van Wiggers Mastercars.

De Paauw recycling gaat voor langdurige relatie

De Paauw Recycling werd in 1956 opgericht door de heer B. de Paauw. In de beginfase bestond het te recyclen materiaal voornamelijk uit oud papier en textiel. In de tachtiger jaren werd voorzichtig begonnen met de inzameling van kunststofafval, dit bleek succesvol waarna begin jaren negentig Roy de Paauw het bedrijf overnam en deze activiteit verder ontwikkelde. De in de loop der jaren opgebouwde know-how op het gebied van verwerking van kunststofafval tot waardevol gerecycled materiaal zorgt nog altijd voor een sterke groei van het bedrijf.

RODEPA Plastics - Roy de Paauw

Van vader op zoon
Dat geldt binnen de familie de Paauw niet alleen voor de opbouw van het bedrijf, maar ook bij de aanschaf van auto’s. Roy De Paauw: “Ik geloof dat mijn vader meer dan 12 jaar geleden al eens een Audi kocht bij ene Marcel Wiggers. Hij was daar toen zo tevreden over dat hij dat bleef doen. Dat kopen van auto’s bij die man. Ongelofelijk hè?” Hij kijkt me lachend aan. Tja. Wat doe je dan als je zelf in het bedrijf bent gekomen. Hetzelfde natuurlijk. Om daarna dezelfde ervaring te hebben.

Hoofd
Roy is niet zo van het vooraanstaan. “Marcel vroeg of ik niet eens wat wilde vertellen over de ervaringen met zijn bedrijf. Met mijn hoofd op de foto in zijn blad. Voor mij hoeft dat allemaal niet zo. Je moet gewoon hard werken, je klant tevreden houden en meer niet. Maar hij bleef aandringen. En voor een goede relatie doe je wel eens iets natuurlijk.”

Snelheid
De Paauw recycling is een goede klant van Wiggers Mastercars. Men kocht er niet alleen personen, – maar ook bedrijfsauto’s. Wagens voor de directie, maar ook voor mensen in de buitendienst. Een ding viel telkens op. De snelheid en gerichte communicatie vanaf het bedrijf. Geen lange wachttijden, snel leveren, afspraken nakomen en doen wat je belooft. En als het onverhoopt een keer vastloopt aan de bel trekken en niet af gaan zitten wachten. “Daarom gunnen wij Wiggers de aankoop en onderhoud van zowat ons complete (personen)wagenpark”.

Uitdaging
‘Gunnen’. Tijdens het gesprek met Roy valt dat woord regelmatig. “Wanneer je op het niveau van het gunnen bent gekomen wordt het allemaal wat gemakkelijker.”

“Mijn vader gunde het Marcel vroeger een auto aan hem te verkopen. Dan spreek je van een relatie. Ik heb die relatie overgenomen. Maar dan moet je er wel wat voor blijven doen. Helemaal als zelfstandig ondernemer”. Er spreekt waardering uit de woorden van Roy. “Net als ik is Marcel in onzekere tijden de uitdaging aangegaan om een bedrijf op te bouwen. In tegenstelling tot mijzelf moest hij dat vanaf de grond doen. Ik denk dat het hem goed afgaat. Daar kun je alleen maar waardering voor hebben. Niet voor Marcel alleen trouwens, er staat een heel team achter die als het moet met zijn allen de schouders eronder zetten.”

Exclusief
Roy heeft geen onverveeld goede ervaringen met de aandacht die er bij de grote dealerbedrijven tegenwoordig wordt geschonken aan de individuele klant. Ook daarom is hij blij met de relatie met Wiggers Mastercars. “Het aardige is dan dat Marcel en het team veel meer blijken te kunnen dan alleen exclusief. “

“Wij kochten er een keer een luxe Audi. Maar toen we daarna een VW Transporter nodig hadden, was dat ook in een mum van tijd geregeld. Dat noem ik nou de kracht van een flexibele houding. Als dat goed zit wil je als klant altijd meer zaken doen. Zo simpel is het. “

“Wat mij betreft is onze band met dit bedrijf er een voor tot in lengte van jaren!”